- Smartengeld Berekenen -

Heeft us letselschade opgelopen? Bereken online de hoogte van uw smartengeld
header
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Trein rijdt door stootblok op station Stavoren

26-07-2010

STAVOREN- De Spoorwegpolitie is een onderzoek gestart naar een treinongeval dat zondagavond rond 23.30 uur plaatsvond bij het NS-Station aan de Stationsweg.

Een trein met negen onderhoudwagons van een firma die werkzaamheden verricht aan de rails, reed door nog onbekende oorzaak door het stootblok van het station. Vervolgens reed de trein rechtdoor en botste tegen een lege tankwagen aan.

Zowel de trein als de tankwagen reden daarna dwars door een watersportwinkel heen. Na ongeveer 70 meter kwam het geheel op kade vlakbij het VVV kantoor tot stilstand. De trein liet een spoor van vernielingen achter. In de cabine van de trein zaten vier personen, waarvan twee licht gewond raakten. Deze zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Sneek.

Vandaag worden vanuit een helikopter van de dienstluchtvaart van de KLPD foto's van hele situatie gemaakt. Treinreizigers kunnen via de Nederlandse Spoorwegen informatie inwinnen over de reismogelijkheden van en naar Stavoren.

(bron: www.flitsnieuws.nl)

Sleutelwoorden:
trein ongeluk, treinongeval, gewond raken, ambulance ter plaatse, trein botsing

Schade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Smartengeld berekenen

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade en de mogelijk bijbehorende smartengeld vergoeding.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16128 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Twitter

Over ons

smartengeldberekenen.nl
Landelijk onafhankelijk instituut voor gratis advies over letselschade en smartengeld
kantoor

Smartengeld heeft een beoordeling van 9,6